Ja tack!

Sveriges bästa A-Ponny
Sveriges bästa A-Ponny. Hästar säljes
Typ: A  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2002  
Namn: Be me  
Med stor sorg i hjärtat måste vi sälja vår underbara A-ponny då hans lilla ryttare blivit för stor.Han är slutmätt 107 cm Maxad A ponny Chippad.
Han är uppfödd på gården. Aldrig varit sjuk eller skadad. Tävlad med vinster och placeringar LB och går nu LA. Har en otroligt fin hoppteknik och förmåga. Regelbundet tränad för intruktörer i både hoppning och dressyr. En jättesnäll ponny i all hantering och lastning är helt trafiksäker.
Väcker stor uppmärksamhet var han än är för sin otroliga söta charmiga utstrålning. Han är ponnyn med det.
Lånas ej ut eller till foder.
Perfekt för den lilla ryttaren som vill klättra i klasserna. Videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=s6wORYnGibw . http://www.youtube.com/watch?v=bHyRiQfYu9s
 
LA/LA
 
Pris  65 000 kr




Årets Svenska Mästare säljes!
Årets Svenska Mästare säljes!. Hästar säljes
Årets Svenska Mästare säljes!. Hästar säljes
Årets Svenska Mästare säljes!. Hästar säljes
Typ: B  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1997  
Namn: Törnblommesländan  
Svensk mästare inomhus 2010 på Strömsholm. Sländan är en outstanding ponny med super hoppteknik o mycket välriden. Flera mästerskapsmedaljer med olika ryttare. En frisk o skadefri ponny som vet.besiktigades UA 13 dec-10 på klinik. Hon är så trevlig att ha med på tävling o snäll i all hantering. A1-försäkrad i Agria. Söker nu en ny ryttare som vill få en härlig tävlingskompis och samtidigt ligga på topp inom ponnyhoppning. Står ut i mängden både genom sin överlägsenhet hoppmässigt och att hon är en så vacker ponny. Finns i Stockholm. Välkommen att ringa! Film http://www.youtube.com/watch?v=twqNhY2bmiwm:
 
MSV B Hoppning
 
Pris   250 000 kr


Ambitiös C-ponny med framtiden för sig
Ambitiös C-ponny med framtiden för sig. Hästar säljes
Typ: C  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2001  
Namn: Minigårdens Askungen  
Fuxsto f-2001, 140cm, e. J E Amadeus ox, u. Zienka, ue. Hellekis Timjan.
Vår ponny har ridits med varsamhet och förnuft upp i de stora klasserna. ELIT-lag 2010, placeringar och vinster hela vägen upp till Msv A. Startad Msv A under hösten, med bra resultat, 2 placeringar.
Hoppar med spänst, är modig och hinderklok. Pigg men ej het.
Detta är en ponny med fantastisk kapacitet som bara blir bättre och bättre. Hon kräver dock en rutinerad ryttare med tålamod. Askungen har aldrig varit halt eller skadad.
Mycket välriden, rör sig bra, har startat 2 ggr i dressyr, en vinst, en 4:e placering. Ej tävlad dressyr mer pga ryttarens ointresse.

Säljes endast till rätt ryttare, hemmet är viktigt
 
 
 
Pris   230 000 kr


Fantastisk tävlingsponny i Finland
Fantastisk tävlingsponny i Finland. Hästar säljes
Fantastisk tävlingsponny i Finland. Hästar säljes
Fantastisk tävlingsponny i Finland. Hästar säljes
Typ: D  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Hingst  -  Födelseår: 2001  
Namn: Hektor Finn  
Finlands bästa ponny 2008. Flera vinster och placeringas I 120 cm klasser. Hoppat upp till 130 cm klasser. Tävlade år 2008 i Helsinki International Horse Show ocha placerade sig till 3:a och i Tallinn International Horse Show placerade han sig som 2:a.
 
Han har hoppat I Finland FM år 2009 och blev placerad som 5:a. Hektor Finn är 9-årig skimmel hingst. Super lätt och okomplicerad i all hantering. Mankhöjd 147 cm. Säljes med stor sorg pga övergång till stor häst. Film finns att tillgå vid intresse.Endast seriösa ombedes ringa. Ägare:  +358 40 721 7339  +358 40 721 7339 Ryttare:  +358 40 846 9454  +358 40 846 9454 (talar svenska)
 
Pris   250 000 kr

Lovande hoppsto - film!
Lovande hoppsto - film!. Hästar säljes
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2005  
Sto född 05. Ragazzo- Asterix. 165 cm. Hon har gått Falsterbo och Breeders som 5-åring. Ett mycket trevligt sto med fina gångarter. Välriden med tryck i hoppningen, har kapacitet för de högre klasserna. Ej tittig på hinder och otroligt snäll att hantera. En häst för dig som verkligen vill satsa.

Ring för mer information!

http://www.youtube.com/watch?v=aP_Uulcm22g
 
 
 
Pris   150 000 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0