HAHA

En lite kul sak bara, idag när jag red kände jag att min hjälm var astrång och sen när jag tog av den så märkte vi att jag hade haft min ena ridhandske under hjälmen på huvudet xD Såå inte så konstigt att det var trångt ;)

HeLGEN


Dålig kvalite, men det var en mobilbild sååå :)


FREDAG: Då var det en lokal LB. Jag fick n bra runda och dubbelnollade. Satsar inte och folkrider som galningar där nere=ingen placering men jag är jättenöjd!:D

LÖRDAG:
Regional LB. Regnet öste ner och jag såg ingenting. Mot ett hinder började jag fumla för mycket så då rev han han men annars var det en bra runda!:)

SÖNDAG: Regional LB idag också. Det gick sådär på framhoppningen, vi kom lite fel och så. MEN på banan gjorde vi den BÄSTA RUNDAN NÅGONSIN! Så sjukt nöjd, det var helt perfekt!:D Kom faktiskt 7:a här. :)


Sen har det som sagt blivit lite shopping:

JW kavaj- blå
KL tävlings skjorta (T-shirt)- vit
Equiline tävlingsskjorta (Som ett linne typ)- blå
Equiline schabrak- rött
KL sadelöverdrag- brunt
KL rid-regntäcke- blått

Tror inte det var nått mer. Vill ni ha bilder på det jag fick vill jag ha minst 10 kommentarer från olika personer! (kommer aldrig händaxD)

KISSSEEEESSS -Estrid

Dubbelnolla på världens bästa ponny idag! ...

Dubbelnolla på världens bästa ponny idag! <3 blev lite shoppning också, men vad får ni se när vi kommer hem!:D


Soft Up Freejump

Dagens HISS går till

SoftUp Freejump

+
Säkerhets stigbyglar
Snygga
Finns i många färger
Lättao göra rent

-
Dyra


Som ni ser är det mest plus!:D




//ESTRID


Två grejer

Som får mig o smälta liite grann är

prestige stigbyglarna (är jättenöjd med mina SoftUps, men de här är DÖsnygga!)



Prestige Arezzo D sadeln, asså finns det en snyggare sadel? Jag dööör vad den är snygg!




 NamNam

Estrid was here


Lovisa gör sig redo för start!

img_2885 (MMS)

Lovisa gör sig redo för start!


Tjeenare! Nu ska jag snart bada Morris och...

img_2883 (MMS)

Tjeenare! Nu ska jag snart bada Morris och sen drar vi te Vimmerby. Det blir la as najs med meeting!:D Och dalia, det var bara o mejla till dom!:)


Stor fet diss

Usch vad jag hatar bloggare som hela tiden pikar varann.. Just nu har två av de bloggarna jag tycker mest om hamnat i väärldens bloggwar, och usch vad det är jobbigt. Jag går inte in på de bloggarna för att läsa om hur elak Linn är, och hurmycket hon pikar isabella. En av de tog det över gränsen när de skrev det här http://isabellanilsson.devote.se/blogs/11246638/till-dig-.htm#WriteComment

"Men ändå har du samvete, du har mage att driva en blogg och skriva inlägg på inlägg som är riktat mot mig för att  få dina läsare att skriva elaka kommentarer om mig som tillex. "hoppas att hon gråter sig till söms för att hon inte några vänner".

 

Och ena stunden skriver du att du är en så snäll tjej som har svårt att vara elak mot någon och att du hatar folk som pikar och är elaka på sina bloggar. Ändå accepterar du att sånna kommentarer finns på din blogg, där dem sårar en annan människa."


Jag har läst TEAMSL huuur länge som helst och aldrig fått känslan av att Linn pikar DIREKT mot Isabella. Och att Bella skriver att det är elakt att publicera såna kommentarer, VAD ÄR DET DÅ FÖR KOMMENTARER SOM FINNS PÅ HENNES BLOGG??


Jag har tidigare insett hur omogen och framförallt respektlös Linn Olsson är, Winnie är inte bra. Hon skriver bara massa skitsnack, så jävlajävla mycket för att andra ska tro på det. Det är sjukt.



& där sjönk linn långt ner på botten i mina ögon.
stå på dig bella ♥♥♥




Håller med dig till 120 %. Så sjutk synd att hon spelar ett jävla spel. Försöker peppa alla läsare med sin skit som hon inte vet ngt alls om. Och hur hon skriver att hon "inte läser några hästbloggar" Men varje dag kastar skit på flertalet hästbloggare. Och ibland går in personligt.

Hon är en 16 årig liten jävla skitunge. Ingen fucking tränare, hästviskare eller psykolog.


Några exempel på kommentarer.


Jag har ingen aning om hur Linn är, men jag tänker INTE tycka illa om henne bara för att någon klankar ner och pikar henne i ett inlägg på sin blogg. Det är sjukt att det var flera stycken som skriver "Jag har inte läst din eller Linns blogg förut men du verkar snäll så jag tar ditt parti"

SKÄMTAR DOM ELLER?! STACKARS LINN.♥




Gaalet omoget o skriva det på bloggen, ta det face 2 face- om hon nu skulle våga det.

http://teamsl.se/?p=3846#comments LÄSVÄRT INLÄGG FRÅN LINN!!:D Som jag fortfarande tror är en riktigt go och snäll person!


Jag är med och tävlar med min outfit hos teamsl.se


Idag får ni bilder

Eller jag kommer inte göra nån bildbomb, men i det här inlägget får ni lite nya bilder! På outfit och sånt.:D


Idag värmde jag upp i skogen. Han tycker det är kul och har öronen frammåt hela tiden! Jag tyucker det är viktigt att hästen får göra sånna saker, för då får de ofta mer egen frammåt bjudning.
Men sen gick jag iaf in och red en stund på banan, han var jättefin!:)

När jag hade ridit klart spolade jag av honom och sen fick han gå in i boxen. Jag smörjde lite och nu sitter jag här. Ska nog snart äta lite lunch.





Våra outfits idag. :)



Bebisar<3

Antares

´Måste ge en HISS till Antares hjälmarna! Assnygga och kan egen designas, en glansig sån vore inte helt fel, heheh ;)

 Tre exempel, de finns i mocka, glans och vanlig. Min favorit är som sagt glansig!:D

//ESTRIID


Resultat

LC: 0/0 fel 2:a

Bäst ponny! Jagog typ två liite snnävare svängar men jag gasa inte. Däremot var det bara två som var 0/0 så jag kom 2:a!:D Fick rosett, plakett, pokal(hahah) och en grimma från hööks.

LB: 4 fel

Ännu bättre ponny, men vi rev sista hindret xD Lite segt men det var en bra runda, och jag vet inte varför vi rev egentligen. Lite otur att bommen inte ville ligga kvar bara. ;) Ett skit pet


Glömde såklart kameran så ingen film och inga bilder. :(



HAde samma outfit, fast ett annat skärp ;)

Morgon

Good Morning! Vädret är lite halv roligt så än så länge har jag bara suttit inne. Gick iof inte upp förens typ tio, men ändå.  Idag tänkte jag typ först rida lite på banan och sen gå upp till ängen för lite konditionsträning. KANSKE blir mycket uppdatering idag, men det beror på vädret. Kommer det regna hela dagen så vill man ju inte va ute.



Jag vill ha sommar igen, sol och värme!! 


Hejjj

Uppdateringen ska bli bättre, men det är ju sommar och  jag har inget o blogga om.

Idag hoppade jag líte. En "studs" med bommar och hinder. Och sen en oxer som bara dtod själv. Studsen var låg och oxern ca 1m. Jag har inte hoppat på ett tag så i början höll jag lite för mycket mot oxern och då blev sprången konstiga. Men sen när jag släppte lite mer och då blev det bra!=)

För tillfället sitter jag och tittar på Scooby Doo och har just fiskat och badat. Jag fick en Sutare(eller nått såånt) på METSPÖ och den vägde typ 1 kg, så mitt spö gick halvt av typ. xD Eller det gjorde inte det men jag trodde verkligen det skulle det!

 

http://cassechuck.blogg.se/

http://cassechuck.blogg.se/


Alla läser den bloggen!!:D
 Det var nämligen Linda som gjorde vår GÖR SNYGGAR design och header!!:D Alla kan läsaderas blogg!:D

http://cassechuck.blogg.se/ http://cassechuck.blogg.se/ http://cassechuck.blogg.se/

Jag suger på o uppdatera.....

IGÅR:

Red dressyr
Köpte ett metspö(haha)

IDAG:

Red dressyr
Meta och fick en räätt så stor aborre (Kanske ska bli fiskare iställe? HAHHAHA)


Morris har varit  så SJUKT FIN!! Jag har ridit mycket utan stigbyglar och ridit mycket skänkelvikning. Finare ponny än min får man leta länge efter


 På lördag blir det tävling, Lc- Lb :) Blir nog en kort dag, typ inga starter alls!

3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan

Jag klarar mig inte utan nåt av det jag har xD


2 – Det bästa/sämstá med min häst

Det BÄSTA är helt klart att han är så pålitlig! Och att han är så okomplicerad. Jag behövde en sån häst, så han är verkligen perfekt för mig!:D

Det sämsta är att han är så liten. Bara 145 cm, förhoppningsvis så växer han åtminstonde liite till. Han får gäärna bli 147 eller nåt. ;)


Dagens vill ha



Animo ridbyxor! Nån som har lust o ge mig sådär 3000 kr? hehehhehe... Hitta ett par på Falsterbo för ca 1500 (halva priset typ) men de var i fel storlek :(

hälften klart

  • Rida
  • Springa 3(!!) varv runt hagen
  • Bada Morris (om vädret fortsätter vara fint)
  • göra tidsinställda (eftersom att jag suger på o blogga)

    Först red jag och sen dushade jag både Morris och Nappen. När jag var klar började det regna så det blev inget med o springa,´hehe. Sen kom jag på att jag inte har nåt o skriva om ¨å det blir svårt o göra tidsinställda. ;)

    Nu tittar jag på tv ska typ äta vid sju och sen titta på film. :)

  • A drop in the ocean




    Dagens planer

    • Rida
    • Springa 3(!!) varv runt hagen
    • Bada Morris (om vädret fortsätter vara fint)
    • göra tidsinställda (eftersom att jag suger på o blogga)




      Hhaha, kanske liite konstigt att jag håller på o springa i hagen hela tiden, men jag skulle aldrig orka springa på en riktig tur. Jag typ dog av två varv runt igår, så vet inte hur jag ska klara tre. Allt detta kan ju ta ett tag, men jag har ett schema som börjar med att byta om till ridkläder kl. 14.00!:)



       
      Jag saknar min och Morris saknar sin- bästis♥ Men vi ses på Lilla Gubben Cup!!:D

    :)

    Emelie  om .:
    Vem har gjort din design ? Eller det är du själv ? Den är variefall jättefin!!! Svara gärna i ett inlägg...

    Kram!

    SVAR: Jag gjorde headern, men designen är lånad från bloggdesign.nu!:)

    Snart kommer detförresten en ny header, av några som gör SJUKT snygga headers/Designer!:D

    .


    Lights will guide you home.




    Jag har fått chansen o nå toppen. Så nu måste jag göra allt för att komma dit. Jag har fått en ängel utan begränsningar. Han kommer gå de högsta klasserna, kanske inte med mig men jag vet att han kan.♥


    1 - Presentera din häst

    Munsboro Mourinho är sju år och kommer från Irland. Han är väärldensgosigaste och lätt o hålla på med. Han kallas för Morris, fast de förra ägarna kalla han för Wille. xD

    Morris ÄLSKAR o hoppa, eller jag tror det iaf för han hoppar med spetsade öron i alla lägen!:D Han  är fin på marken och är alltid pigg och frammåt. Snäll o rida ut på,m.m.

    Jag suger på sånt här, så det får räcka nu ;)


    börjar imorn (har typ gjort den förut men jaja)

    1 - Presentera din häst
    2 – Det bästa/sämsta med min häst
    3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
    4 - Favoritbilderna på min häst
    5 – Något annorlunda med min häst
    6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
    7 - Min favoritgrej i stallet
    8 - Min hästs vardagsoutfit
    9 – Mitt bästa hästminne
    10 - Mina drömmar
    11 - En bild på stallet och omgivningen
    12 - Det här saknar jag
    13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
    14 – Varför får ridning mig att må bra
    15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över





    10 poäng till mig

    WHO'S THE MOST HUTRIGA MÄNNiSKAN IN THE WORLD? svar: ESTRID

    Skulle ta in hästarna men jag började springa i hagen istället, två hela varv runt och jättefina hörn passeringar på det, heh. Tog till och med ett skutt över hindret och sprang över bommarna. Hästarna titta på mig som om jag var dum i huvudet.. ;)

     Typ jag

    STOR FET HISS TILL....



    ANNA SCARPATI

    Sjukt snygga grejor!:D/Estrid


    Regn, Regn, Regn

    Usch vad jag är trött på det här vädret! Kan det inte bara bli sol? 

    Igår red jag mest dressyr, men tränade också på att komma rätt på en bom. Det gick bra, han jobbade på jätte fint och vi kom rätt de flesta gångerna. Han är bra på sånt, och jag blir bättre och bättre..;)  

    Nu har jag inget mer o skriva, HEJDÅÅ




    85 läsare igår

    fattar inte hur det gick till men det är kulit i alla fall. :)

    ...

    Verkligen? E ni sääkra på att ni vill härma/kopiera rakt av Dyon? Att GG tränset dessutom är DYRARE än Dyon e lixom, konstigt?

    DYON


    GG


    Hööks



    De ser ju lika dana ut... Och egentligen så är det mest GG som jag blir lite fundersam över? Dyrare än Dyon och det är ändå en kopia av dyon? Hööks förstår jag lite mer och jag tycker det är fint det tränset, om man inte kan köpa ett Dyon så är det ett bra alternativ. ;) Men jag tycker det är väldigt tråkigt att de inte kan komma med nåt eget!



    //ESTRID (kom ihåg att det här var MIN åsikt)

    När jag har tråkigt....

    brukar jag titta på roliga klipp på YouTube, heheehe :D


    "Jag skulle vilja vara som Hitler, fast snäll."


    Centralskolan, parlamentet m.m <3

    xoxo gossip girl

    GOOOD MORGON! Just nu sitter jag och tittar på Gossip Girl. Gick upp typ åtta imorse för att ta ut ponnisarna, kommer behöva göra det ända tills mamma kommer hem på söndag eller måndag.. Men vad gör man inte för de söta små hästarna?:D♥

    Jag tror Morris får ta det lugnt idag, kommer nog bara leda honom. Är inte säker och om jag inte gör så kommer jag nog rida ut!:)

    E det nån som ska till Lilla Gubben Cup? Vore kul o  veta lixom. ;) Jag är iaf SJUKT TAGGAD på o tävla!!:D



    Summer

    Idag red jag dressyr på Morris. Gick lite över bommar också och han var jättefin!:) Det är så härligt väder nu, det var lite kallt imorse men nu på eftermiddagen blev det sol och jättefint!:D Nu ska jag hitta på något o göra, hejdå!:)


    Napoleon(stavas?xp)

    Här är lite bilder på Nappen! :D




    Hane såå söt!


    Falsterbo 2011

    Här kommer det jag köpte då!:D Det är dålig kvalitet på bilderna, för jag tog de bara lite snabbt. Hur som helst får det duga. Gjorde collage av det mesta, kunde inte välja vilka bilder jag skulle ta och det skulle ta så lång tid att laddda upp allihopp. :)














    Kingsland jeans ridbyxor


    Vita Mountain Horse


    Det var allt! :D♥estrid


    HAPPY DAY

    HEJHEJ nu ska jag gå ut och mocka, ta en bild på shettisen och sedan kommer det bilder på dte jag köpte. Låter bra va?:D♥

    Tack för kommentarerna förresten, man blir alltid glad av sånt. ;)

     Snyggast♥

    Trogen läsare, haha :)

    Rebecca om MorrnMorrn:
    Kom igen ESTRID!!! Jag är jätte nyfiken :D kollar er blogg hela tiden fast jag är i USA :) förresten kan inte du berätta om skogslotten... Var det ett ridläger eller? :) kram


    SVAR: Jaa, Skogslotten var ett ridläger, världens BÄSTA ridläger faktiskt!:D Jag har varit där på läger 4:a gånger. Caprina-Meldoy-Tally-Morris, och jag vill SJÄlVKLART DIT IGEN!!:D

    Det är grymt kul där, och man träffar friends 4 life. Det var där jag träffade Fillan, Johanna, Sigge såna som man har kontakt med nu och träffar på loven. SKOgSLOTTEN E bÄÄÄST♥

    MorrnMorrn

    planerna för idag blir väll först äta pannkakor, smaaaskeeens, sen chilla om det kommer va varmt och lite senare rida. Inget komplicerat liix. Men juste jag skulle ju lägga upp bilder på det jag köpt, fast det gör jag jhu bara om det finns nåt intresse för att se det. Så vill ni se vad jag köpt?:)

    Men nu ska jag titta på tv HEIDÅ


    Ögongodis♥

    HEEMMAA

    HEJJJJJ nu e jag på landet igen. Vi HAR EN SHETTIS sOM Vi KoMMER HA i TVÅ VECKOr!! :D Så sjukt liten och söt den är!! :D

    Falsterbo har varit gryymt! Jääklar vilken härlig stämning de e, ny favoritlåt har jag också, hahah. :D
    OCH gISSA VAD ARg jAG BLEV NÄR SISTA STARTEN SLoG AnGElICa I SÖNDAGS, morr.....


       Den låten spelades varje gång en svensk nollade, alla klappade i takt, de var så härligt! :)


    Angelica och Mic Mac i söndags. :)

    Påväg hem nu. Ni får se vad jag köpt idag ...

    img_9687 (MMS)

    Påväg hem nu. Ni får se vad jag köpt idag eller imorrn, jag är sjuktsugen på o tävla nu efter att ha tittat på i flera dar!;D


    Sitter på tåget nu, typ en timme kvar. See...

    img_2820 (MMS)

    Sitter på tåget nu, typ en timme kvar. Seegt... Har dessutom bara 30% batteri kvar på mobilen och den får inte dö... Blööö ajaa ska nog försöka sova lite, pUUSS


    808 inlägg

    GOODMORGON nu har jag varit vaken i lite mer än en timme och packat. Halv ett går tåget till Malmö, och sen tar jag bussen till Falsterbo! :D

    För stunden käkar jag frulle men sen ska pållen få röra lite på sig. Kanske inte skulle säga kärlek till vädret men det regnar iaf inte, och så är det ganska skönt o rida när det är svalt.:) HEjDÅ


    FALSTERBO IMORN!

    Idag har jag varitpå outlet i vingåker och köpt lite saker. Ett par låga converse för typ 200 spänn, en tröja, ett par shorts och vita jeans. Nu börjar Morden i Midsommer så hEido



    Han är min drömhäst♥


    HISS

    Under Skogslotten veckan har jag lånat mammas GPA och shit vad skön den är! Man blir inte alls så varm om huvudet och jag tycker den är snygg också. HISS TIlL dEN! :D
    Inte den bästa bilden men här har jag på den. ;)

    4 juliii



    Som ni märker är uppdateringen inte den bästa, men har noll insperation. Efter Falsterbo blir det nog bättre i alla fall. :)

    Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade halv elva (buhu) och sen har jag mockat, ridit, smörjt och typ tittat på tv. PUUUSSSSS

    Nu r jag på landet, döör av trötthet så nu...

    img_2813 (MMS)

    Nu r jag på landet, döör av trötthet så nu ska jag sova och vakna senast tio imorrn.. Går man o lägger sig tidigt så slipper man sova bort hela dagen nästa dag, heheh smart av mig;)))


    I'M BACk!

    HEJsvEjjJSSS nu är jag hemma igen. Eller jag är på landet men ni förstår ändå va? ;)

    Har haft en sjukt grym vecka på Skogslotten och fått ännu fler sköna kompisaar. Det har varit liiite för varmt med typ 30 grader och jag har fått jäätteefina bonde och linne brännor, men annars var det PURFA !!:D

    Morris har skött sig kanonbra och jag är jättenöjd med honom. Igår var det ju avslutning och då är det hopptävling. Man får välja höjd själv och jag hoppade 1.10 m. På träningen i lördags 0/0:a jag men igår fick jag två ner för jag höll i förmycket så vi kom för nära. Men ändå det var en riktig bana med omhoppning och allt och jag dubbelnolla i lördags, BÄSTABÄSTA MOURINHO!!




    7:e dagen: Drömhästen.

    Min drömhäst... asså om jag fick bestämma HELT hur den skulle vara och se ut så skulle det vara såhär:

    Den skulle vara en maxad D-ponny. Ganska kraftigt byggd, alltså inte en häst som är tjock, utan vältränad men kraftigt byggd, inte jätte men ganska ;)

    Färgen spelar interiktigt någon roll för mig. Men huvudet får inte vara för stort för då ser det ut som en åsna.. hihi :)

    Det ska vara en hopp häst, men inte någon häst som gått typ MSV eller nått eftersom jag själv bara tävlat LD så är det ju tråkigt att slösa en häst som kan gå högt och rida runt i LC-LB typ. Men den kan ha gått typ LA så kan man jobba sig uppåt i klasserna! Den ska gå fint i dressyren och hoppa bra! En SKÖN trav och galopp, skritten får vara hur den vill :)
    Den ska stanna ibland på hindrena, men SÄLLAN. Det ska vara mitt fel om den gör det, för jag vill inte ha en helt felfri häst utan jag ska veta att den kan stanna ibland så är man mer bestämd ifall den nu skulle stanna elr liknande.

    Och SNÄLL framför allt. Sen gillar jag hästar som är liiiite heta och busiga, alltså bocka och sånt ibland hihi tycker det är roligt! Inte en häst som är som Ior, helt seg i huvudet.

    Men asså jag kan inte riktigt säga min drömhäst utan det är när man väll ser denför första gången typ så vet man att det här är min DRÖMHÄST.

    Jag har ju typ hittat hästar på typ hästnet som man VERKLIGEN skulle vilja ha!
    T.ex de här skulle vara mig i smaken:
    Fin hopponny!. Hästar säljes
    CONNEMARASTO TILL HOPPNING. Hästar säljes

    Hoppponny med utsträlning!. Hästar säljes
    Den siste speciellt :)

    Och när man ställer ihop det här blir det som Beckham, Lady och Holly. Förutom att ingen av de är en maxad D-ponny. Men de är de tre hästar jag har fallit för, speciellt Lady.
    Fast Holly var ju en B-ponny..
    Lady skulle vara helt perfekt om hon var lite större.
    Och Beckham helt perfekt om han var liiite mindre :)

    Lady ♥

    Holly ♥


    Beckham♥
    // Ebba


    Bilder från förra veckan!



    orrefjorre









    // ebba

    6:e dagen: 3 random bilder.





    Hahaha Japp, alla tre ör lika vackra!
    // Ebba

    Vi drar det en gång till!

    För er som nu kanske varit lite förvirrade under veckan och kanske inte läst ejls för ca en veckas sen så GÄSTBLOGGAR jag, EBBA  under den här veckan, eller ja fram till imorgon när EJLS kommer hem från Skogslotten där de har varit på hoppläger/träningsläger/ridläger haha jag vet inte vad de kallas för det dom är på :) Men kul har de nog säkerligen!

    Så imorgon kommer Estrid & Lovisa hem, HOPPAS på uppdatering från dom så jag har nått att gotta mig med på kvällarna ;) Men de åker ju till falsterbo snart.. ÅH VAD JAG ÄR AVIS! Vill också åka diiiit! Men jag ska nog kanske skicka med Lovisa lite pengar så hon kanske kan shoppa lite åt miig!


    HAHAHA Skrattar alltid lika mycket varje gång jag ser den här filmen på Estrid... Hihihihi
    // Gästbloggarn EBBA ! ;)

    Gårdagens shoopping! :)


    Var och köpte lite grejer inför ridlägret, Östadkulle! :D Har någon varit där?
    hade typ INGA saker att rida i upptäckte jag när jag gick igenom min garderoob! :) Det blev två t-shirtar och strumpor från kingsland och mina EFTERLÄNGTADE ridbyxor från mountain horse :D
    ÄR super nöjd! :)

    Har frågestund just nu på min blogg KLICKA HÄR för att komma till frågestunden, Skulle vara sjukt kul ifall ni slängde in någon fråga!

    Ha de gött!
    // Ebba

    Sista dagen :(

    Idag är det sista dagen, imorgon är det avslutning och sen åker alla hem. :( Fast jag ska inte deppa för jag kommer antagligen åka till Falsterbo onsdagen och stanna där tills på måndagen. Det blir mer än najs det med!:D

    Detta är tidsinställt så just nu har jag nog en förjävligt najsig sista dag! :D



    5:e dagen: En låt du gillar.

    Give me everything - Pitbull, Nayer, Ne-yo
    // Ebba

    RSS 2.0